La Tour de Vence ligger som et slot og troner med udsigt over Middelhavet.

På La Tour de Vence bliver drømmen om at bo i et enestående hus med alt, hvad hjertet kan begære af smukke omgivelser, charmerende detaljer og moderne bekvemmeligheder til virkelighed.

La Tour de Vence ligger på en sydvendt bjergskråning med en enestående udsigt over dalen og Middelhavet midt i provencalsk idyl. Udsigten over den 50 kilometer lange kystlinje, med de italienske Alper mod øst,  Cap d’Antibes og Cannes bugten og Esterel bjergene mod vest er fantastisk og absolut bjergtagende. På de klareste dage er der udsigt til øen Korsika 200 km syd for kysten.

La Tour de Vence har en indtagende atmosfære og historie. Huset, som er 670 kvm, er bygget i karakteristiske sten fra et lokalt stenbrud, med store malmklokker som ringer gæster til frokost, smukke stensøjler, gamle stenvaske og i haven masser af lavendler, rosmarin og smukke blomster. Vi bor på La Tour de Vence på 15. år og har nænsomt og med respekt for omgivelserne renoveret huset og haven. I dag er La Tour de Vence et hus med alle moderne bekvemmeligheder og al den franske charme, der kan forventes af et slot i Provence.

La Tour de Vence kan blive din feriebolig! Vi udlejer huset på ugebasis til feriegæster, slår dørene op for forskellige firmaarrangementer, bryllupper eller andre events der skal afholdes i de smukke omgivelser.