Har I brug for et ganske særligt sted at holde et arrangement er La Tour de Vence måske det rigtige sted for jer. Vi er et lille hold med stort lokal kendskab som giver en unik fleksibilitet. Vi taler dansk, engelsk, tysk og fransk.

Vi har erfaring med mange typer arrangementer – fra stort til småt. På La Tour de Vence har vi afholdt bryllupper med flere end 100 deltagere – receptioner – koncerter – vinsmagning – kokkeskole – oliesmagning – reklamefilmoptagelser – fødselsdage – bestyrelsesmøder – produktpræsentationer – og meget andet.

Vi kan tilbyde det lille intime arrangement med møde faciliteter, hjemmelavet frokost eller middag osv. Vi kan også tilbyde store arrangementer med super professionelle kokke, levende musik etc. Vi kan blot lægge lokaler til og du kommer med alt det som skal bruges til dit arrangement. Det er kun fantasien og kapaciteten der sætter grænser.

Hvis du har en ide til firma eller privat arrangement i tankerne så kontakt os og lad os sætte et arrangement sammen – enten bare os eller med hjælp fra super professionelle arrangører. Efter 14 år har vi en stor erfaring og et stort lokalt netværk du selvfølgelig kan nyde godt af.

 

Spisende indendørs max 65 personer – spisende udendørs max 100 personer på en terrasse – spisende udendørs på flere terrasser max 150 personer – intim koncert/foredrag max 70 personer – kokkeskole max 10 deltagere – overnatningskapacitet max 10 i delt værelse