I haven findes en sjælden ro, hvor duften fra oliventræerne, krydderurter, lavendler og roserne breder sig i varmen.

Grunden som ligger på en sydvendt bjergside består af 6 terrasseniveauer. Huset ligger på et af de høje niveauer og orienterer sig mod syd. Terrassen med græs foran den store stue er beplantet med 4 store nerietræer som blomstrer fra april til september og står smukt med hvide og lyserøde blomster. De blå kæmpe snerler falder ned ad væggen mod olivenlunden og dekorerer det gamle jernhegn foran terrassen. På terrassen ud for køkkenet er der dekoreret med store krukker med traditionelle sommerblomster og to store meget gamle oliventræer. Vi har lagt lys ned for foden af træerne, så de kan belyses om aftenen. På terrassen har vi flere krukker med krydderurter som nemt kan hentes ind til køkkenet.

På vej ned gennem haven til poolen findes rosenterrassen. Midt på terrassen står et gammelt lindetræ og under det har vi sat et lille bord og et par stole. Terrassen er omkranset af roser i alle farver. Det er et meget romantisk og fredeligt sted at sidde og nyde udsigten.

På niveauet under huset ligger en lille lund med 20 flotte gamle oliventræer og de smukkeste duftende lavendler.

Neden for olivenlunden ligger poolen. Vi har beklædt det indvendige af poolen med et produkt som minder om poleret beton og som i samspil med de sten, vi valgte til at omkranse poolen giver indtryk af et gammel bassin. Vi har lagt vores bassin helt ud til kanten af terrasseniveauet, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt over Middelhavet. Poolen er 18 meter lang og 5 meter bred, heraf er de første 4 meter lavt vand til mindre børn. Poolen er en softwater pool, det vil sige at vandet er en svag saltopløsning, som er sundere for huden. Saltet holder vandet rent, som hvis det var klor. Til køligere årstider kan poolen opvarmes.

For enden af poolen har vi bygget et skyggefuldt poolhus, der er indrettet med rindende vand, en smuk gammel stenvask, en indmuret barbeque, et mindre køleskab og træbord og stole.

 

Oliventræer – lavendler – krydderurter – havebelysning – oplyste terrasser – pool barbeque – køleskab ved pool – saltvands pool – pool 18 m x 5 m – børnebassin – solstole – havemøbler – roser – palme – sikkerhedsrulledækken – opvarmet pool